Luxurious Edge | A 2-storey apartment renovated by Studio Wills + Architects

This 2-storey apartment at The Arris located within Tanjong Pagar area in Singapore, looks just like those cool and stylish London homes that would be featured  in magazine like Livingetc.

Designed by Studio Wills + Architects, I really love the kitchen and the walk-in wardrobe concept of the master bedroom. The colour choice of black, blue with brass accents; and the use of a variety of textures and materials such as patterned tiles, marble and metal-framed doors created this very luxurious but edgy space. There is nothing I don’t like about this space :)

arris 01 arris 02 arrisarris kitchenarris powder room

arris 06 arris 07 arris 08 arris 09arris 14arris 15arris 10arris 11arris 12arris 13arris 16arris 17Arris 18

 

Images via Coroflot

Advertisements

One thought on “Luxurious Edge | A 2-storey apartment renovated by Studio Wills + Architects

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s